2013. december 29., vasárnap

Szerencsekeksz esküvőre - Vendég cikk

Jó étvágyat kívánok a telefonhoz! 

Még a XXI. század elején is elképzelhetetlen volt, hogy meg tudjunk enni egy porszívót vagy a legmenőbb telefont, amit éppen kifejlesztettek. Már nem csak a víg násznép számára elképzelhető, hogy napjainkban szinte a lehetetlen is megvalósítható, mivel innovatív cégek együttműködésével lehetővé vált, hogy egy QR-kódot megegyünk, majd egy okostelefonnal a zsebünkben ballagjunk haza.

Életünk egyik legfontosabb pillanata, az esküvőnk közeledtével jól jöhet egy ilyen ötlet, ami megkönnyíti és kipipálhatja a teendőink egyikét. A filmekből jól ismert szerencsesütit hazánkba is elhoztuk az eredeti kínai Fortune Cookie formában, amiben egy cédulán található az éppen kiválasztott érdekes, sokszor elgondolkodtató üzenet. 
2013 eljövetelével cégünk elhatározta, hogy ennél sokkal izgalmasabb édességgel bolondítja meg az ízlelőbimbókat!



Karamellás linzert csokoládéba mártottunk, majd egy ehető ostyára ételfestékkel, QR-kódban rejtettük el az üzenetet, amivel még nyerni is lehet! Ez nem más, mint a Katica Fortune Qookie, technika retró kivitelbe csomagolva!



Köszönetajándéknak mi kell, ha nem ez a meglepetés?! 
https://www.facebook.com/Szerencsekeksz





                                                                                                 Szeretet és nagy ölelés 

                                                                                      Dia

~*~
"Az azonos hullámhosszon rezgő lelkek megtalálják egymást. Hiszem, hogy akinek rám van szüksége, az megtalál engem, hogy segíteni tudjak neki.  ... mert az az én életfeladatom, hogy királylányt varázsoljak a lányból, és gyönyörűvé a legszebbik napot, az Esküvő napját " ♥
Diana Atelier
www.csodaszepeskuvo.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Kérhetek egy LIKE-ot?